Nopirku Tefal tosteri, kuram ir funkcija cept arī biezās beļģu vafeles. Riktīga ņamma! Esmu izmēģinājusi biezpiena vafeles, klasiskās un nu arī kabaču. Es esmu tas draugs, kurš visiem piedāvā kabačus, jo man viņu daudz, netīšām šogad ķirbja vietā man iesmērēja kabača stādu, tā man šogad ir 2 stādi, kuri ražo tik daudz, ka nespēju apēst.
Recepte ļoti vienkārša, bet rezultāts nesteidzīgām brīvdienām ir ideāls.Sanāk 6 vafeles
- 250g kabacis
- 3 ēd.k krējums
- 1 liela ola
- 5 ēd.k milti
- 100g siers (pēc brīvas izvēles)
- sāls
- pēc vēlēšanās zaļumi (dilles, pētersīļi)
- 1 ēd.k eļļa
- Sarīvē kabaci, pievieno sāli, olu, krējumu, eļļu - visu rūpīgi samaisa. Pievieno miltus un sarīvētu sieru, zaļumus, rūpīgi visu samaisa. Uzsilda tosteri, cep vafeles aptuveni 5 minūtes. Eļļu ir svarīgi pievienot, lai nepiedeg mīkla klāt formai.
- Pasniegt var ar visu, ko sirds vēlas un, kas garšo (krējums,pesto, dažādas mērcītes). Es sacepu bekonu un olas. Izcili gardas brokastis.
- Lai puncim prieks! :)
- Sarīvē kabaci, pievieno sāli, olu, krējumu, eļļu - visu rūpīgi samaisa. Pievieno miltus un sarīvētu sieru, zaļumus, rūpīgi visu samaisa. Uzsilda tosteri, cep vafeles aptuveni 5 minūtes. Eļļu ir svarīgi pievienot, lai nepiedeg mīkla klāt formai.
Komentāri
Ierakstīt komentāru