Ja garšo Ferrero Rocher, tad šī kūka noteikti ir priekš Tevis! Un, kurš gan var atteikties no siera kūkas gabaliņa?
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Apmēram 22 cm pannai
200 g šokolades cepumi
100 g sviests
8-10 Ferrero Rocher konfektes
500 g krēmsiers
Ap 150g cukurs
1 tējkarote vaniļas ekstrakta vai vaniļas cukurs
500 ml vaniļas saldējums
8-10 Ferrero Rocher konfektes dekorēšanai
Šokolādes mērcei:
100g šokolāde
100ml saldais krējums
1. Ņemam formu, liekam cepampapīru.
2. Sablendējam cepumus, līdz tie ir smalki, pievienojam izkausētu sviestu un samaisām. Beram iekšā formā un vai nu ar pirkstiem vai karoti izlīdzinām cepumus pa visu formu. Kūkas pamatne ir gatava un liekam ledusskapī (30 minūtes).
4. Krēmsieru, cukuru un vaniļu liek lielā bļodā un maisa ar mikseri, tālāk pievieno saldējumu un turpina ar mikseri maisīt, līdz ir krēmīgai masai, pievieno 8-10 Ferrero Rocher konfektes (pirms tam viņas sasmalcina, es ieliku maisā un ar mīklas rulli dažas reizes uzsitu).
5. Liekam kūku saldētavā uz nakti, izņēmu kādas 10 minūtes pirms pasniegšanas un tad izdekorēju ar pāri palikušajām konfektēm un uztaisīju šokolādes mērci.
6. Mērces pagatavošana. Uzsilda saldo krējumu un pārlej pāri šokolādei, samaisa, līdz izveidojas mērce un pēcāk vai ar konditorejas maisa palīdzību vai karoti pārlej pāri kūkai mērci.
Iedvesmojos šeit
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Apmēram 22 cm pannai
200 g šokolades cepumi
100 g sviests
8-10 Ferrero Rocher konfektes
500 g krēmsiers
Ap 150g cukurs
1 tējkarote vaniļas ekstrakta vai vaniļas cukurs
500 ml vaniļas saldējums
8-10 Ferrero Rocher konfektes dekorēšanai
Šokolādes mērcei:
100g šokolāde
100ml saldais krējums
1. Ņemam formu, liekam cepampapīru.
2. Sablendējam cepumus, līdz tie ir smalki, pievienojam izkausētu sviestu un samaisām. Beram iekšā formā un vai nu ar pirkstiem vai karoti izlīdzinām cepumus pa visu formu. Kūkas pamatne ir gatava un liekam ledusskapī (30 minūtes).
4. Krēmsieru, cukuru un vaniļu liek lielā bļodā un maisa ar mikseri, tālāk pievieno saldējumu un turpina ar mikseri maisīt, līdz ir krēmīgai masai, pievieno 8-10 Ferrero Rocher konfektes (pirms tam viņas sasmalcina, es ieliku maisā un ar mīklas rulli dažas reizes uzsitu).
5. Liekam kūku saldētavā uz nakti, izņēmu kādas 10 minūtes pirms pasniegšanas un tad izdekorēju ar pāri palikušajām konfektēm un uztaisīju šokolādes mērci.
6. Mērces pagatavošana. Uzsilda saldo krējumu un pārlej pāri šokolādei, samaisa, līdz izveidojas mērce un pēcāk vai ar konditorejas maisa palīdzību vai karoti pārlej pāri kūkai mērci.
Iedvesmojos šeit
Komentāri
Ierakstīt komentāru